15 Temmuz Fotoğraf ve Afiş Tasarımı Sergisi Açıldı

16 Temmuz 2020 Perşembe

15 TEMMUZ FOTOĞRAF VE AFİŞ TASARIMI SERGİSİ AÇILDI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Trabzon Valiliği koordinasyonunda, Trabzon Üniversitesi (İletişim Fakültesi, Fatih Eğitim Fakültesi), Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği “15 Temmuz Fotoğraf ve Afiş Tasarımı Sergisi” açıldı.
15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda düzenlenen serginin açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU’nun yanı sıra, Vali Yardımcısı Nusret ŞAHİN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Atilla ÇİMER ve Prof. Dr. Hasan KARAL, akademik personellerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sergi kapsamında, ülke genelinde 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası objektiflere yansıyan mücadeleye ait 15 afiş tasarımı ve 30 fotoğraf yer alıyor.
Bu vesileyle başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Sergide yer alan çalışmalara ulaşmak için tıklayınız.