"Gelenekselden Dijitale Gazetecilik" Söyleşisi Gerçekleştirildi

Fakültemiz ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti işbirliğiyle “Gelenekselden Dijitale Gazetecilik” konulu söyleşi Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Serencam, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdem Taşdemir ve Gazeteci-Yazar Turgay Beşyıldız’ın yanı sıra çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenci katıldı.Söyleşinin açılış konuşmasını gerçekleştiren İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taşdemir konuşmasında etkinliğin gerçekleştirilmesinden memnun olduğunu dile getirerek, “Pandeminin sonuna yaklaştığımız bu dönemde, yeniden etkinliklerimize hız veriyoruz. Sektör deneyimini öğrencilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Söyleşimize katılan değerli konuşmacılarımıza teşekkür ederim” dedi.

Gelenekselden Dijitale Gazetecilik konulu programda Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve İHA Trabzon Bölge Haber Müdürü Ersen Veda Küçük, Radyo ve Televizyon Program Yapımcısı Nagihan Demir, Habercuk.com sitesi sahibi gazeteci Elif Çavuş ve Karadeniz’de Sonnokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selahattin Özcan mesleğe başladıkları günden bugüne kadar yaşadıkları mesleki deneyimlerini paylaştı.

Konuşmacıların, ajans haberciliği, Radyo-Tv Program yapımcılığı, internet haberciliği ve habercilikte editoryalsüreçler hakkında bilgilendirmelerinin ardından soru-cevap bölümüyle devam eden söyleşi, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdem Taşdemir’in katılımcılara teşekkür belgelerini takdim etmesiyle sona erdi.